Share
Go down
avatar
Főtörzsőrmester | Globális Moderátor | Bálint | Gyilkos
Hozzászólások száma : 18
Join date : 2017. Apr. 27.
Age : 15
Felhasználó profiljának megtekintése

Általános Szabályzat

on Pént. Ápr. 28, 2017 12:14 am
1.Bármiféle parancs megszegés,után viseld a következményét !
2.Kötelező a legjobb RP tudásod szerint RP-zni !
3.Napi 3-4 óra aktívságot elvárunk !
4.Mindenkinek kötelessége a megbeszéléseken részt venni. Amennyiben nem tud jelen lenni kötelessége értesíteni a leadert.
5.A szolgálati lőfegyvert kihasználni szigorúan tilos ! Nagyon súlyos következménye lehet !
6.Fegyvertelen ember ellen, tilos az éles lőfegyver használat, illetve tilos kényszerítő eszköznek alkalmazni, kivéve ha illegális fegyverrel, tárgyal rendelkezik az előállítandó személy.
7.Jelvénnyel, kulcsokkal és a rádiófrekvenciával visszaélni kiadni/eladni azokat szigorúan tilos. Ellenkező esetben viseld a következményét !  Ha kirúgunk, vagy kilépsz OOC akkor köteles vagy leadni a jelvényt, a kulcsokat, a rádiófrekvenciáról pedig le kell csatlakoznod. Ha 3 Heten belül kilépsz a frakcióból, vagy kilépésre utaló magatartartást mutatsz akkor köteles vagy viselni a következményeit ! (Kilépésre utaló magatartásba beletartozik: Rövid időn belül nem jársz fel a szerverre, nem írsz jelentést, folyamatos offduty, stílus mind IC mind OOC. Stb.)
8.Ha két-, vagy háromszoros túlerő van egy tűzharcban, akkor hagyjátok el a helyszínt, és erősítéssel mentek vissza !
9.Nincs másik frakció, nem rabolsz ki embereket, nem menekülsz a rendvédelem elől, ha rendőr vagy. Ellenkező esetben elbúcsúzunk tőled, valamint feketelistára kerülsz !
10.Ha civilben vagy nem avatkozol bele üldözésekbe, nem jössz civilben az akció helyszínére. (Ha mégis meg történt, nehezen magyarázod ki magad, OFF rendőr képzés)
11.Szolgálatban nem használsz civil kocsit! Kivétel ez alól a Leaderek, és a Főtisztek !
12.Ha az 1 vagy 2-3 napot nem tudsz lenni, kérlek, jelezd felénk a Facebook csoportunkban. Ha 2-3 napnál tovább nem tudsz lenni, kötelességed írni inaktivitási kérelmet a ide irni ! Ellenkező esetben viseld a következményeit !
13.Kocsikat mindig a helyére tedd vissza, megszerelve, lekézizve, és bezárva !
14.Egy civil oda szalad hozzád segitségért, és te szónélkül ott hagyod, ne csodálkoz, hogy ha nem lesz állásod. Kutya kötelességed meg hallgatni, ha baromság miatt szaladt oda meg tudod büntetni érte !
15.Tisztelet megadóan beszélsz a civil/bandás/maffiás/rendvédelmissel, egyik sem a "kutyád !
16.Kresz törvények ugyan úgy vonatkoznak a rendőrökre is, nem kivételek. Indokolt esetben használhatják a fényhidat, és sziréna panelt. Magán célra kihasználni tilos.
Pl: Piros lámpa, és csak azért fényhidazol, hogy át menj rajta..       
Ilyet egy leader sem akar meg látni !
Vissza az elejére
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.